Serbisk kaffe

Det var min første kaffekopp i Serbia, og jeg sa det med en gang – dette er den beste kaffen jeg noensinne har smakt. Min neste kopp som jeg inntok et helt annet sted – var samme smakfulle opplevelse, og dette gjentok seg hver eneste gang. Dermed har de av det jeg hittil kan sammenligne med – verdens beste kaffe.

Serberne er svært glad i kaffe og brygger den på lange tradisjoner fra tiden da de var under tyrkisk besittelse. I Beograd har de til og med sin egen kaffefestival hvert år den siste helgen i september.

Kaffen skal brygges på en helt spesiell måte, i tillegg er det et viktig aspekt at kaffen nytes for å bringe velvære. Det er ikke snakk om å drikke den mens du løper fra et møte til et annet. I videoen nedenfor forteller Peter (guiden vår fra CitySoul) om å drikke kaffe i Serbia.

Blogglistenhits

Én tanke om “Serbisk kaffe”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s