Vinski Bar Antik – Musikk fra Balkan

Beograd er kjent for sitt uteliv med sine mange barer, restauranter og nattklubber.  Enten du ser etter noe stille og rolig, noe livlig eller noe autentisk, du trenger ikke å gå langt for å finne noe som passer for deg.
Vinski Bar Antik er en ganske liten og intim vinbar med plass til bare 30 personer, det kan nok være lurt å reservere bord.
Denne kvelden ønsket vi oss et sted med musikk fra balkan og hadde reservert bord på de tre hatter i bohemstrøket Skalderlija. Vi tok drosje ned til sentrum et par timer før – for å se oss litt rundt i strøket, men i det vi steg ut av bilen var det som om alle himmelens sluser åpnet seg og det styrtregnet. Dermed ble det til at vi gikk inn på det første og beste stedet for å vente på at regnet skulle gi seg.
Et par trappetrinn ned og vi befant oss i et lite intimt kjellerlokale like  under gateplan. Det var benker med små bord langs veggene, og midt på gulvet sto det to menn og en kvinne og fremførte balkanmusikk på kontrabass, fele, trekkspill og med en sang som nesten kunne minne om fado. Planene om å se oss rundt i gatene ble fort endret og vi tilbrakte de to timene frem til middag med en fascinerende intimkonsert for 8 personer.
Adresse: Skadarska 27 – Belgrade

Én tanke om “Vinski Bar Antik – Musikk fra Balkan”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s