SOLAR DOS MOUROS – OVERNATTING I LISBOA

Det finnes mange flotte steder å overnatte i Lisboa, men et sted å solar-dos-mourosmerke seg er det lille sjarmerende og spesielle hotellet Solar Dos Mouros, som ligger på høyden ovenfor byen ved festningen Castelo de São Jorge. Flere av rommene har franske balkonger, men det finnes også en romslig taksuite med terrasse som byr på en fantastisk panoramautsikt over hele Lisboa. Men det må nevnes at for å komme opp i loftsetasjen må man opp endeløse trapper, der den siste er en smal vindeltrapp det nesten er en utfordring å få koffertene opp.

Dette hotellet må jo bare ha byens beste utsikt!

Hotellet eies av den portugisiske kunstmaleren Lùis Lemos og er smakfullt innredet med hans egne arbeider kombinert med afrikansk kunst. I første etasje er det galleri og en kafè som har en nydelig hageterrasse hvor du kan spise frokost.

Selv om hotellet ligger oppe i høyden tar det likevel ikke mer enn 5 minutter å spasere ned til sentrum, og takket være de geniale heisløsningene som bringer deg fra nivå til nivå, er det heller ikke den store anstrengelsen å komme seg opp i høyden igjen.

Hotellet ligger midt mellom de historiske bydelene Alfama og Baixa, og det er mange småbutikker og spisesteder i de koselige brosteinsbelagte gatene rundt hotellet og festningen. For en spesiell opplevelse trenger du faktisk ikke å gå lenger enn til restauranten på sirkus-skolen Chapitô i nabobygget, denne restauranten byr på spennende underholdning, serverer tradisjonell portugisisk mat og har en kjempekoselig bakgård og terrasse med utsikt over byen.

Én tanke om “SOLAR DOS MOUROS – OVERNATTING I LISBOA”

  1. Tilbaketråkk: Lisboa | Skjulte perler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s