Grafittifjellet i Nordkjosbotn

Tett ved fylkesveien ca 70 km fra Tromsø og 5 km sør-øst for Nordkjosbotn innerst i Balsfjorden finner du Navnesteinen eller Piggsteinen som den heter. Fra gammelt av har det vært tradisjon å risse navnet sitt i denne steinen når man reiser forbi, etterhvert har mange tusen navn dannet et tykt lag av maling på steinen.

Vi dro forbi steinen på vei fra Tromsø til Dividalen og måtte selvfølgelig stoppe for å skrive en hilsen. Vi fant et lite stykke ledig plass høyt oppe på høyre sidevegg, mon tro om den står der fremdeles?

grafittifjellet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s