Slettestrand i Danmark

På kalde og mørke vinterdager er det deilig å se tilbake på sommerminner fra Slettestrand på Nordjylland i Danmark, og fra tiden da jeg var småbarnsmor en gang på 90-tallet. Nå er strendene fine langs hele kysten av Danmark, men Slettestrand er perfekt for småbarnsfamilier der det ligger midt i mellom Hanstholm og Hirtshals, med under en times kjøring til Ålborg. Samtidig er det litt utenfor folkemylderet og alle turistene man finner i feks Blokhus og på Løkken. Vi bodde i en flott ferieleilighet på Slettestrand feriesenter, som også hadde fine aktivitetstilbud for barna.

78

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s